Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Slovensko-nemecké hospodárske fórum

10.10.2019 -

Pozývame Vás na podujatie informujúce o potenciáloch oboch trhov, ktoré odprezentuje už existujúce úspešné obchodné vzťahy a predstaví nové možnosti

Regionálny seminár Nitra

25.9.2019 -

Dovoľujeme si Vás pozvať do Nitry na ďalšie  podujatie zo série seminárov

Nový člen ISA

1.8.2019 -

Naša členská základňa sa opäť rozrástla o nového člena, vítame medzi nami spoločnosť Slovakia Invest. http://slovakiainvest.sk/

Plenárne zasadnutie ISA

6.12.2018

Členovia ISA sa stretli 6. decembra 2018 na výročnom plenárnom zhromaždení v priestoroch spoločnosti PwC v Bratislave. Na programe bolo vyhodnotenie aktivít  ISA za rok 2018, predstavenie plánu činnosti združenia na rok 2019,ako aj oboznámenie členov o výsledkoch volieb do Výkonného výboru ISA a dovolenie členov Predstavenstva.  Plenárne zhromaždenie bolo opäť dobrou príležitosťou pre členov ISA zhodnotiť výsledky a pozrieť sa na výzvy do nadchádzajúceho roka i príležitosťou na neformálne diskusie