Pozvánka na seminár

13.11.2019 -

Radi by ste spoznali správnu prax v zamestnávaní cudzincov alebo možnosti ochrany zamestnávateľa pred nezákonným štrajkom? Pozývame vás na pracovné raňajky k týmto témam 13. 11. 2019 do Trenčína

Pozvánka na pracovné raňajky

30.10.2019 -

Pozývame Vás 30. októbra na pracovné raňajky venované colným postupom a novinkám v rámci blížiaceho sa Brexitu a to ešte pred dňom D

Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Pozvánka na pracovné raňajky

17.10.2019 -

Dovoľujeme si Vás pozvať do Bratislavy na ďalší zo série podujatí

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Plenárne zasadnutie ISA

6.12.2018

Členovia ISA sa stretli 6. decembra 2018 na výročnom plenárnom zhromaždení v priestoroch spoločnosti PwC v Bratislave. Na programe bolo vyhodnotenie aktivít  ISA za rok 2018, predstavenie plánu činnosti združenia na rok 2019,ako aj oboznámenie členov o výsledkoch volieb do Výkonného výboru ISA a dovolenie členov Predstavenstva.  Plenárne zhromaždenie bolo opäť dobrou príležitosťou pre členov ISA zhodnotiť výsledky a pozrieť sa na výzvy do nadchádzajúceho roka i príležitosťou na neformálne diskusie