Pozvánka na pracovné raňajky

4.6.2019 -

srdečne Vás pozývame do Bratislavy na pracovné raňajky "Novinky v colnom práve" pod vedením  advokátskej kancelárie Prosman&Pavlovič

Pozvánka na seminár

29.5.2019 -

Srdečne Vás pozývame na seminár do Žiliny do Hotela Holiday Inn, dňa 29. mája

GO HR COFFEZINE

22.5.2019 -

Májové vydanie magazínu nášho člena BALANCED HR

Slovenská kooperačná burza Nitra 2019

22.5.2019 -

pozývame Vás na ďalšie  zo série podujatí SARIO Business Link — Slovenskú kooperačná burza Nitra 2019, ktorá sa bude konať dňa 22. mája 2019 v pavilóne K výstaviska Agrokomplex v Nitre

Pozvánka na seminár

21.5.2019 -

srdečne Vás pozývame Vás na ďalšie zo série regionálnych podujatí do Hotela Mikado, Nitra, dňa 21.mája

Plenárne zasadnutie ISA

6.12.2018

Členovia ISA sa stretli 6. decembra 2018 na výročnom plenárnom zhromaždení v priestoroch spoločnosti PwC v Bratislave. Na programe bolo vyhodnotenie aktivít  ISA za rok 2018, predstavenie plánu činnosti združenia na rok 2019,ako aj oboznámenie členov o výsledkoch volieb do Výkonného výboru ISA a dovolenie členov Predstavenstva.  Plenárne zhromaždenie bolo opäť dobrou príležitosťou pre členov ISA zhodnotiť výsledky a pozrieť sa na výzvy do nadchádzajúceho roka i príležitosťou na neformálne diskusie