Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Slovensko-nemecké hospodárske fórum

10.10.2019 -

Pozývame Vás na podujatie informujúce o potenciáloch oboch trhov, ktoré odprezentuje už existujúce úspešné obchodné vzťahy a predstaví nové možnosti

Regionálny seminár Nitra

25.9.2019 -

Dovoľujeme si Vás pozvať do Nitry na ďalšie  podujatie zo série seminárov

Nový člen ISA

1.8.2019 -

Naša členská základňa sa opäť rozrástla o nového člena, vítame medzi nami spoločnosť Slovakia Invest. http://slovakiainvest.sk/

Zóna Nové Nivy, nové srdce Bratislavy

12.6.2019

V niekdajšej industriálnej zóne Bratislavy vyrastá nová štvrť, ktorá sa stáva ucelenou zónou v rámci mesta. Vzniká tu mix komerčných a kancelárskych budov, ktoré vhodne dopĺňajú existujúce aj nové rezidenčné projekty. V príhovore p. Červeníka sme z prvej ruky mali možnosť sa dozvedieť ako sa  nová štvrť buduje s ohľadom na funkčnú dopravu, s citom pre infraštruktúru a komunitu. Do konca roka sa dostavia najvyššia budova na Slovensku - Nivy Tower, a o rok neskôr sa otvorí autobusová stanica Nivy.