Slovenská kooperačná burza 2020

21.10.2020 -

Prestížne matchmakingové medzinárodné podujatie

Využite zvýhodnenú cenu registrácie do 31. 8. 2020!

Manpower Group Index Trhu Práce 4Q2020

17.9.2020 -

Ako súčasná situácia mení domáci trh práce z pohľadu zamestnávania? Odpoveď (nielen) na túto otázku Vám ponúkneme na MANPOWERGROUP BUSINESS BREAKFAST, kam Vás srdečne pozývame.

ISA Business Talks

8.9.2020 -

V rámci sérií podujatí ISA Business Talks sa konalo stretnutie členov ISA s predstaviteľmi Veľvyslanectva Ruskej federácie na Slovensku.

Pozvánka na pracovné raňajky

28.7.2020 -

Kríza ako šanca na TOP motiváciu zamestnacov

Index trhu práce IIQ2020

15.6.2020 -

Výsledky prieskumu Indexu práce IIQ. 2020

ISA Business Talks

8.9.2020

8. septembra sa členovia ISA v rámci ISA Business Talks stretli s predstaviteľmi veľvyslanectva Ruskej federácie na Slovensku k téme Aktuálne hospodársko-obchodné vzťahy Slovenskej republiky a Ruskej federácie

Po príhovore p. Sergeja Stupara , obchodného zástupcu Ruskej federácie v SR, v ktorom zhodnotil súčasný vzájomný objem obchodu a podnikateľských vzťahov medzi oboma krajinami, nasledovala krátka diskusia. Zo strany ruských predstaviteľov bolo vyzdvihnuté, že ruské firmy čoraz viac zvažujú Slovensko ako atraktívnu lokalitu a konštatovali, že na Slovensku evidujú v súčasnosti približne 300 firiem s ruským kapitálom. V diskusií mali účastníci možnosť sa dozvedieť i aké sú ruské štátne nástroje na podporu vstupu investorov do Ruskej federácie.