4.12.2020 -

Ste spoločnosť vyvážajúca do alebo dovážajúca z UK? Chcete sa dozvedieť  ako sa pripraviť na koniec prechodného obdobia medzi EÚ a UK? Pozývame Vás na II. časť webinára Brexit a colné povinnosti.

26.11.2020 -

Čo sa mení v štátnych príspevkoch a v pracovnoprávnych vzťahoch v súvislosti s COVID-19? Na tieto a mnohé ďalšie otázky vám odpovedia naši odborníci

Slovenská kooperačná burza 2020

21.10.2020 -

Prestížne matchmakingové medzinárodné podujatie. Online registrácia je otvorená do 4. októbra!

20.10.2020 -

Brexit a colné povinnosti. Čo nastane od 1. januára 2021? Zvládnuté colné procedúry ako konkurenčná výhoda exportérov

ManpowerGroup Index trhu práce Q4 2020

17.9.2020 -

Z prieskumu ManpowerGroup Index trhu práce vyplýva, že slovenskí zamestnávatelia očakávajú na nasledujúci štvrťrok útlm náborových aktivít.

ISA Business Talks

8.9.2020

8. septembra sa členovia ISA v rámci ISA Business Talks stretli s predstaviteľmi veľvyslanectva Ruskej federácie na Slovensku k téme Aktuálne hospodársko-obchodné vzťahy Slovenskej republiky a Ruskej federácie

Po príhovore p. Sergeja Stupara , obchodného zástupcu Ruskej federácie v SR, v ktorom zhodnotil súčasný vzájomný objem obchodu a podnikateľských vzťahov medzi oboma krajinami, nasledovala krátka diskusia. Zo strany ruských predstaviteľov bolo vyzdvihnuté, že ruské firmy čoraz viac zvažujú Slovensko ako atraktívnu lokalitu a konštatovali, že na Slovensku evidujú v súčasnosti približne 300 firiem s ruským kapitálom. V diskusií mali účastníci možnosť sa dozvedieť i aké sú ruské štátne nástroje na podporu vstupu investorov do Ruskej federácie.