Slovenská kooperačná burza 2020

21.10.2020 -

Prestížne matchmakingové medzinárodné podujatie

Využite zvýhodnenú cenu registrácie do 31. 8. 2020!

Manpower Group Index Trhu Práce 4Q2020

17.9.2020 -

Ako súčasná situácia mení domáci trh práce z pohľadu zamestnávania? Odpoveď (nielen) na túto otázku Vám ponúkneme na MANPOWERGROUP BUSINESS BREAKFAST, kam Vás srdečne pozývame.

ISA Business Talks

8.9.2020 -

V rámci sérií podujatí ISA Business Talks sa konalo stretnutie členov ISA s predstaviteľmi Veľvyslanectva Ruskej federácie na Slovensku.

Pozvánka na pracovné raňajky

28.7.2020 -

Kríza ako šanca na TOP motiváciu zamestnacov

Index trhu práce IIQ2020

15.6.2020 -

Výsledky prieskumu Indexu práce IIQ. 2020

Kto sme

Čo je Združenie pre rozvoj investícií - Investment Support Association ISA?

Združenie pre rozvoj investícií – Investment Support Association ISA má právnu formu záujmového združenia právnických osôb, založeného podľa § 20f a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.

Je to združenie právnických osôb, ktoré pôsobia na území Slovenskej Republiky. ISA reprezentuje skupinu renomovaných spoločností pôsobiacich na území Slovenskej republiky poskytujúcich širokú paletu služieb pre investorov v oboroch, ktoré umožňujú realizáciu širokej škály investičných zámerov.

Združenie pracuje ako „think-tank“ alebo „support base“ pre potreby SARIO a jeho marketingové a projektové činnosti doma i v zahraničí. Zduženie priamo a prostredníctvom svojich partnerov poskytuje finančnú a organizačnú podporu pre prezentáciu investícií a ich benefitov pre rozvoj Slovenska a jeho regiónov.

Cieľ ISA

ISA svojou činnosťou podporuje agentúru SARIO a podieľa sa na poskytovaní profesionálnych služieb na základe rýchlej, efektívnej a dobrovoľnej spolupráce všetkých  jej členov pri získavaní a zabezpečení prílevu priamych zahraničných investícií do Slovenskej republiky.

Úloha ISA

Zbližovať podnikateľsko – investorské kruhy a vytvárať možnosti aktívnej spolupráce na globálnej úrovni. Podieľať sa na realizácii rozvoja hospodárstva Slovenskej republiky s cieľom podporiť podnikateľské aktivity zahraničných a domácich investorov,

Služby poskytované ISA

Právne služby; Realitné poradenstvo; Enviromentálne poradenstvo; Finančné, daňové a audítorské služby; Poradenstvo v oblasti manažmentu; Manažment kvality; Poradentsvo v oblasti ľudských zdrojov; Developerstvo; Architektúra a dizajn; Projektový manažment a realizácia stavieb; Inžinierstvo, IT a Telekom služby; a iné profesionálne služby

Združenie ISA bolo založené na Ustanovujúcej členskej schôdzi ISA dňa 5.mája 2011, na ktorej zakladajúci členovia podpísali a schválili Zakladateľskú zmluvu ISA, Etický kódex, Stanovy a zároveň boli určené osoby oprávnené konať v mene ISA.

Na ustanovujúcej členskej schôdzi boli rovnako schválení a vymenovaní členovia do orgánov Združenia a to do Predstavenstva, Kontrolnej Komisie a Výkonného výboru. Združenie pre rozvoj investícií ISA vzniklo 23. júna 2011.