Private Equity&Venture Capital Conference Bratislava

20.6.2018 -

Pozývame Vás na Private Equity&Venture Capital Conference

Pozvánka na regionálny seminár v Trenčíne

12.6.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Trenčína dňa 12. júna

Pozvánka na regionálny seminár Nitra

30.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do  Nitry dňa 30.mája

Slovenská kooperačná burza Nitra 2018

23.5.2018 -

pozvánka na kooperačné podujatie a panelovú diskusiu o najnovších trendoch v strojárstve

Pozvánka na pracovné raňajky

16.5.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "Čo prinesie novelizácia pracovnoprávnych predpisov od mája 2018? " sa bude konať 16. mája od 9.00 v priestoroch agentúry SARIO, Trnavská cesta 100, Bratislava

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.