Pozvánka na seminár

13.11.2019 -

Radi by ste spoznali správnu prax v zamestnávaní cudzincov alebo možnosti ochrany zamestnávateľa pred nezákonným štrajkom? Pozývame vás na pracovné raňajky k týmto témam 13. 11. 2019 do Trenčína

Pozvánka na pracovné raňajky

30.10.2019 -

Pozývame Vás 30. októbra na pracovné raňajky venované colným postupom a novinkám v rámci blížiaceho sa Brexitu a to ešte pred dňom D

Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Pozvánka na pracovné raňajky

17.10.2019 -

Dovoľujeme si Vás pozvať do Bratislavy na ďalší zo série podujatí

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.