Slovenská kooperačná burza Bratislava 2018

13.11.2018 -

Pozvánka na Top B2B kooperačné podujatie

Pozvánka na regionálny seminár v Nitre

10.10.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár v Hoteli Mikádo, Nitra

Pozvánka na pracovné raňajky

25.9.2018 -

Taylor Wessing, agentúra SARIO a ISA Vás pozývajú na pracovné raňajky

Wine tasting

19.9.2018 -

Neformálne stretnutie členov ISA 19. septembra 2018

GO HR COFFEEZINE MAGAZINE

21.8.2018 -

Letný HR Magazine

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.