Pozvánka na pracovné raňajky

17.4.2019 -

SmarTech Solutions SK, agentúra SARIO a ISA si Vás dovoľujú pozvať na ďalšie zo sérií podujatí

ISA News

20.3.2019 -

Digitálne budovy si samé objednávajú opravárov

Pozvánka na pracovné raňajky

20.3.2019 -

Burea Veritas, agentúra SARIO a ISA si Vás dovoľujú pozvať na pracovné raňajky "Efektívny Facility Management"

Dovoz a vývoz tovaru v kocke

19.3.2019 -

Problematika colných povinností pri exporte a importe tovaru

Nový člen ISA

1.3.2019 -

Naša členská základňa sa rozrastá. Vítame nového člena: spoločnosť HESCON s.r.o.

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.