Regionálny seminár Trenčín

Prijmite pozvanie na regionálny seminár do Trenčína, do hotela Magnus

Venture Capital & Private Equity Conference, Bratislava

19.6.2019 -

Novinky zo sveta investícií, ale aj slovenského moderného umenia pod jednou strechou.

Zóna Nové Nivy, nové srdce Bratislavy

12.6.2019 -

Návšteva "Nových Nív", časti Bratislavy, ktorá mení svojú tvár

Pozvánka na pracovné raňajky

11.6.2019 -

Srdečne Vás pozývame na pracovné raňajky "Duálne vzdelávanie v tradičných i netračiných odboroch pre SDV"

Pozvánka na pracovné raňajky

4.6.2019 -

srdečne Vás pozývame do Bratislavy na pracovné raňajky "Novinky v colnom práve" pod vedením  advokátskej kancelárie Prosman&Pavlovič

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.