Slovensko-dánske obchodné fórum

Podnikateľská misia z Dánska

GO HR COFFEEZINE MAGAZINE

18.1.2019 -

Prvé tohtoročné vydanie mesačníka GO HR COFFEEZINE, ktorý každý mesiac vydáva náš  člen BALANCED HR

4.-8.marec 2019 podnikateľská misia Monako a Nice

8.1.2019 -

Pozývame Vás na podujatie organizované v spolupráci so SARIO a SOPK. pod záštitou Monackého kniežatstva a  Provence-Alpes-Côte d’Azur.

GO HR COFFEEZINE

21.12.2018 -

Decembrové číslo mesačníka GO HR COFFEEZINE

Partnerstvo

Partneri

Košice IT Valley

Združenie pre rozvoj investícií ISA organizuje a zabezpečuje projekt Partnerstvo pre podporu investícií v Slovenskej republike garantovaný agentúrou SARIO.

Cieľom partnerstva je podpora priamych investícií a rozvoj podnikateľského prostredia na Slovensku. Spolupráca je možná so stabilnými spoločnosťami pôsobiacimi na slovenskom trhu, ktorých záujmom je podpora priamych zahraničných investícií na Slovensku.

Medzi partnerské aktivity patria najmä možnosti rôznych marketingových aktivít, propagácie partnera na slávnostných odovzdávaniach ocenení, spoločenských a neformálnych stretnutiach, propagácia a prezentácia na veľtrhoch, seminároch a na projektoch s odbornou tematikou a v neposlednom rade aj formálne a neformálne stretnutia s investormi.

Spolupráca je možná viacerých úrovniach, ktoré sa líšia z hľadiska spolupráce a doby trvania. Cieľom ISA je budovať stabilné dlhodobé vzťahy s partnermi a zároveň aktívne v spolupráci s agentúrou SARIO podporovať podnikateľské prostredie na Slovensku.