Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Konferencia Centers Dating 2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA sa stalo partnerom konferencie Centers Dating 2013, ktoré organizovala dňa 7.2.2013 v Pálffyho paláci v Bratislave spoločnosť Centers Publishing. Hlavnou myšlienkou tejto akcie bolo podporiť komunikáciu zástupcov miest s developermi a investormi o spolupráci, investičných zámeroch, obchodných plánoch v oblasti výstavby a správy nehnuteľností. Konferencie sa zúčastnili členovia Združenia pre rozvoj investícií ISA, pani Jana Kováčová zo CBRE vystúpila s príspevkom ohľadom situácie na trhu s kanceláriami. Agentúra SARIO hovorila o priemyselných nehnuteľnostiach, čo hľadajú investori. Konferencie sa zúčastnili aj ostatní členovia ISA, ktorí mali možnosť porozprávať sa prostredníctvom datingu aj so zástupcami miest a starostami obcí.  Zoznam prihlásených účastníkov a program nájdete na ineternetových stránkach www.center.cz.