Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Konferencia Centers Dating 2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA sa stalo partnerom konferencie Centers Dating 2013, ktoré organizovala dňa 7.2.2013 v Pálffyho paláci v Bratislave spoločnosť Centers Publishing. Hlavnou myšlienkou tejto akcie bolo podporiť komunikáciu zástupcov miest s developermi a investormi o spolupráci, investičných zámeroch, obchodných plánoch v oblasti výstavby a správy nehnuteľností. Konferencie sa zúčastnili členovia Združenia pre rozvoj investícií ISA, pani Jana Kováčová zo CBRE vystúpila s príspevkom ohľadom situácie na trhu s kanceláriami. Agentúra SARIO hovorila o priemyselných nehnuteľnostiach, čo hľadajú investori. Konferencie sa zúčastnili aj ostatní členovia ISA, ktorí mali možnosť porozprávať sa prostredníctvom datingu aj so zástupcami miest a starostami obcí.  Zoznam prihlásených účastníkov a program nájdete na ineternetových stránkach www.center.cz.