Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Konferencia Centers Dating 2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA sa stalo partnerom konferencie Centers Dating 2013, ktoré organizovala dňa 7.2.2013 v Pálffyho paláci v Bratislave spoločnosť Centers Publishing. Hlavnou myšlienkou tejto akcie bolo podporiť komunikáciu zástupcov miest s developermi a investormi o spolupráci, investičných zámeroch, obchodných plánoch v oblasti výstavby a správy nehnuteľností. Konferencie sa zúčastnili členovia Združenia pre rozvoj investícií ISA, pani Jana Kováčová zo CBRE vystúpila s príspevkom ohľadom situácie na trhu s kanceláriami. Agentúra SARIO hovorila o priemyselných nehnuteľnostiach, čo hľadajú investori. Konferencie sa zúčastnili aj ostatní členovia ISA, ktorí mali možnosť porozprávať sa prostredníctvom datingu aj so zástupcami miest a starostami obcí.  Zoznam prihlásených účastníkov a program nájdete na ineternetových stránkach www.center.cz.