Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Pracovné raňajky

ISA v spolupráci s AmCham zorganizovala 5.3.2013 v Hoteli Dixon v Banskej Bystrici pracovné raňajky na tému možnosti čerpania EÚ fondov. Cieľom bolo oboznámenie spoločností z Banskobystrického kraja o poslednej možnosti čerpania EÚ fondov. Raňajky boli organizované v spolupráci s AmCham, PwC a agentúrou SARIO. Partnerom podujatia bola ČSOB.

Moderátormi pracovných raňajok boli Lenka Bartoňová Zuzana Šátková z Pricewaterhouse Coopers Slovensko a prezentovali možnosť čerpania EÚ fondov na tieto témy:

Podpora zavádzania inovatívnych a vyspelých technológií, strojov, prístrojov a zariadení v priemysle a službách

• Podpora vytvárania nových pracovných miest pre mladých nezamestnaných vo veku do 29 rokov

• Podpora na realizáciu projektov smerujúcich k zatraktívneniu služieb cestovného ruchu s celoročným využitím

• Podpora budovania kanalizácii pre verejný aj súkromný sektor

• Podpora projektov v oblasti ochrany ovzdušia

• Podpora environmentálneho nakladania s nebezpečnými odpadmi

Raňajok sa zúčastnili lokálne firmy predovšetkým z Banskobystrického regiónu, ale aj zástupcovia obcí a združení, pre ktorých je téma možnosti čerpania EÚ fondov aktuálna.