Pozvánka na pracovné raňajky

4.6.2019 -

srdečne Vás pozývame do Bratislavy na pracovné raňajky "Novinky v colnom práve" pod vedením  advokátskej kancelárie Prosman&Pavlovič

Pozvánka na seminár

29.5.2019 -

Srdečne Vás pozývame na seminár do Žiliny do Hotela Holiday Inn, dňa 29. mája

GO HR COFFEZINE

22.5.2019 -

Májové vydanie magazínu nášho člena BALANCED HR

Slovenská kooperačná burza Nitra 2019

22.5.2019 -

pozývame Vás na ďalšie  zo série podujatí SARIO Business Link — Slovenskú kooperačná burza Nitra 2019, ktorá sa bude konať dňa 22. mája 2019 v pavilóne K výstaviska Agrokomplex v Nitre

Pozvánka na seminár

21.5.2019 -

srdečne Vás pozývame Vás na ďalšie zo série regionálnych podujatí do Hotela Mikado, Nitra, dňa 21.mája

Pracovné raňajky

ISA v spolupráci s AmCham zorganizovala 5.3.2013 v Hoteli Dixon v Banskej Bystrici pracovné raňajky na tému možnosti čerpania EÚ fondov. Cieľom bolo oboznámenie spoločností z Banskobystrického kraja o poslednej možnosti čerpania EÚ fondov. Raňajky boli organizované v spolupráci s AmCham, PwC a agentúrou SARIO. Partnerom podujatia bola ČSOB.

Moderátormi pracovných raňajok boli Lenka Bartoňová Zuzana Šátková z Pricewaterhouse Coopers Slovensko a prezentovali možnosť čerpania EÚ fondov na tieto témy:

Podpora zavádzania inovatívnych a vyspelých technológií, strojov, prístrojov a zariadení v priemysle a službách

• Podpora vytvárania nových pracovných miest pre mladých nezamestnaných vo veku do 29 rokov

• Podpora na realizáciu projektov smerujúcich k zatraktívneniu služieb cestovného ruchu s celoročným využitím

• Podpora budovania kanalizácii pre verejný aj súkromný sektor

• Podpora projektov v oblasti ochrany ovzdušia

• Podpora environmentálneho nakladania s nebezpečnými odpadmi

Raňajok sa zúčastnili lokálne firmy predovšetkým z Banskobystrického regiónu, ale aj zástupcovia obcí a združení, pre ktorých je téma možnosti čerpania EÚ fondov aktuálna.