Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Pracovné raňajky

ISA v spolupráci s AmCham zorganizovala 5.3.2013 v Hoteli Dixon v Banskej Bystrici pracovné raňajky na tému možnosti čerpania EÚ fondov. Cieľom bolo oboznámenie spoločností z Banskobystrického kraja o poslednej možnosti čerpania EÚ fondov. Raňajky boli organizované v spolupráci s AmCham, PwC a agentúrou SARIO. Partnerom podujatia bola ČSOB.

Moderátormi pracovných raňajok boli Lenka Bartoňová Zuzana Šátková z Pricewaterhouse Coopers Slovensko a prezentovali možnosť čerpania EÚ fondov na tieto témy:

Podpora zavádzania inovatívnych a vyspelých technológií, strojov, prístrojov a zariadení v priemysle a službách

• Podpora vytvárania nových pracovných miest pre mladých nezamestnaných vo veku do 29 rokov

• Podpora na realizáciu projektov smerujúcich k zatraktívneniu služieb cestovného ruchu s celoročným využitím

• Podpora budovania kanalizácii pre verejný aj súkromný sektor

• Podpora projektov v oblasti ochrany ovzdušia

• Podpora environmentálneho nakladania s nebezpečnými odpadmi

Raňajok sa zúčastnili lokálne firmy predovšetkým z Banskobystrického regiónu, ale aj zástupcovia obcí a združení, pre ktorých je téma možnosti čerpania EÚ fondov aktuálna.