Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Get together

12.9.2019 -

Dovoľujeme si pozvať všetkých našich členov na neformálne stretnutie do centra Bratislava

Nový člen ISA

1.8.2019 -

Naša členská základňa sa opäť rozrástla o nového člena, vítame medzi nami spoločnosť Slovakia Invest. http://slovakiainvest.sk/

Regionálny seminár Trenčín

20.6.2019 -

Prijmite pozvanie na regionálny seminár do Trenčína, do hotela Magnus

Pracovné raňajky

ISA v spolupráci s AmCham zorganizovala 5.3.2013 v Hoteli Dixon v Banskej Bystrici pracovné raňajky na tému možnosti čerpania EÚ fondov. Cieľom bolo oboznámenie spoločností z Banskobystrického kraja o poslednej možnosti čerpania EÚ fondov. Raňajky boli organizované v spolupráci s AmCham, PwC a agentúrou SARIO. Partnerom podujatia bola ČSOB.

Moderátormi pracovných raňajok boli Lenka Bartoňová Zuzana Šátková z Pricewaterhouse Coopers Slovensko a prezentovali možnosť čerpania EÚ fondov na tieto témy:

Podpora zavádzania inovatívnych a vyspelých technológií, strojov, prístrojov a zariadení v priemysle a službách

• Podpora vytvárania nových pracovných miest pre mladých nezamestnaných vo veku do 29 rokov

• Podpora na realizáciu projektov smerujúcich k zatraktívneniu služieb cestovného ruchu s celoročným využitím

• Podpora budovania kanalizácii pre verejný aj súkromný sektor

• Podpora projektov v oblasti ochrany ovzdušia

• Podpora environmentálneho nakladania s nebezpečnými odpadmi

Raňajok sa zúčastnili lokálne firmy predovšetkým z Banskobystrického regiónu, ale aj zástupcovia obcí a združení, pre ktorých je téma možnosti čerpania EÚ fondov aktuálna.