Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Pracovné raňajky

ISA v spolupráci s AmCham zorganizovala 5.3.2013 v Hoteli Dixon v Banskej Bystrici pracovné raňajky na tému možnosti čerpania EÚ fondov. Cieľom bolo oboznámenie spoločností z Banskobystrického kraja o poslednej možnosti čerpania EÚ fondov. Raňajky boli organizované v spolupráci s AmCham, PwC a agentúrou SARIO. Partnerom podujatia bola ČSOB.

Moderátormi pracovných raňajok boli Lenka Bartoňová Zuzana Šátková z Pricewaterhouse Coopers Slovensko a prezentovali možnosť čerpania EÚ fondov na tieto témy:

Podpora zavádzania inovatívnych a vyspelých technológií, strojov, prístrojov a zariadení v priemysle a službách

• Podpora vytvárania nových pracovných miest pre mladých nezamestnaných vo veku do 29 rokov

• Podpora na realizáciu projektov smerujúcich k zatraktívneniu služieb cestovného ruchu s celoročným využitím

• Podpora budovania kanalizácii pre verejný aj súkromný sektor

• Podpora projektov v oblasti ochrany ovzdušia

• Podpora environmentálneho nakladania s nebezpečnými odpadmi

Raňajok sa zúčastnili lokálne firmy predovšetkým z Banskobystrického regiónu, ale aj zástupcovia obcí a združení, pre ktorých je téma možnosti čerpania EÚ fondov aktuálna.