Pozvánka na pracovné raňajky

4.6.2019 -

srdečne Vás pozývame do Bratislavy na pracovné raňajky "Novinky v colnom práve" pod vedením  advokátskej kancelárie Prosman&Pavlovič

Pozvánka na seminár

29.5.2019 -

Srdečne Vás pozývame na seminár do Žiliny do Hotela Holiday Inn, dňa 29. mája

GO HR COFFEZINE

22.5.2019 -

Májové vydanie magazínu nášho člena BALANCED HR

Slovenská kooperačná burza Nitra 2019

22.5.2019 -

pozývame Vás na ďalšie  zo série podujatí SARIO Business Link — Slovenskú kooperačná burza Nitra 2019, ktorá sa bude konať dňa 22. mája 2019 v pavilóne K výstaviska Agrokomplex v Nitre

Pozvánka na seminár

21.5.2019 -

srdečne Vás pozývame Vás na ďalšie zo série regionálnych podujatí do Hotela Mikado, Nitra, dňa 21.mája

Aktuálne novely vo verejnom obstarávaní

Diskusný panel sa bude týkať predovšetkým noviniek vo verejnom obstarávaní vyplývajúcich z nedávnych noviel zákona o verejnom obstarávaní. Hosťami diskusného panelu sú odborníčky v oblasti verejného obstarávania z renomovaných advokátskych kancelárií: JUDr. Sylvia Vaneková
(DLA Piper), Dr. Ľubica Páleníková (Wolf Theiss) a JUDr. Katarína Kováčová (Ružička Csekes).

Podujatie sa uskutoční od 09:00 v budove Doprastavu na Košickej ulici 52 v Bratislave. Registrácia účastníkov začína o 08:30. Podujatie podporil aj Úrad pre verejné obstarávanie a Združenie pre rozvoj investícií- ISA. Zástupca ÚVO p.Tomáš Lepieš bude špeciálnym hosťom diskusného panelu a zodpovie na otázky účastníkov týkajúce sa aktuálnych zmien v zákone. Pre registráciu na podujatie, prosím kontaktujte našu kanceláriu. Elektronická registrácia je možná kliknutím na nasledovný link Registrácia účasti na diskusný panel o novelách vo verejnom obstarávaní.