Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Aktuálne novely vo verejnom obstarávaní

Diskusný panel sa bude týkať predovšetkým noviniek vo verejnom obstarávaní vyplývajúcich z nedávnych noviel zákona o verejnom obstarávaní. Hosťami diskusného panelu sú odborníčky v oblasti verejného obstarávania z renomovaných advokátskych kancelárií: JUDr. Sylvia Vaneková
(DLA Piper), Dr. Ľubica Páleníková (Wolf Theiss) a JUDr. Katarína Kováčová (Ružička Csekes).

Podujatie sa uskutoční od 09:00 v budove Doprastavu na Košickej ulici 52 v Bratislave. Registrácia účastníkov začína o 08:30. Podujatie podporil aj Úrad pre verejné obstarávanie a Združenie pre rozvoj investícií- ISA. Zástupca ÚVO p.Tomáš Lepieš bude špeciálnym hosťom diskusného panelu a zodpovie na otázky účastníkov týkajúce sa aktuálnych zmien v zákone. Pre registráciu na podujatie, prosím kontaktujte našu kanceláriu. Elektronická registrácia je možná kliknutím na nasledovný link Registrácia účasti na diskusný panel o novelách vo verejnom obstarávaní.