Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Aktuálne novely vo verejnom obstarávaní

Diskusný panel sa bude týkať predovšetkým noviniek vo verejnom obstarávaní vyplývajúcich z nedávnych noviel zákona o verejnom obstarávaní. Hosťami diskusného panelu sú odborníčky v oblasti verejného obstarávania z renomovaných advokátskych kancelárií: JUDr. Sylvia Vaneková
(DLA Piper), Dr. Ľubica Páleníková (Wolf Theiss) a JUDr. Katarína Kováčová (Ružička Csekes).

Podujatie sa uskutoční od 09:00 v budove Doprastavu na Košickej ulici 52 v Bratislave. Registrácia účastníkov začína o 08:30. Podujatie podporil aj Úrad pre verejné obstarávanie a Združenie pre rozvoj investícií- ISA. Zástupca ÚVO p.Tomáš Lepieš bude špeciálnym hosťom diskusného panelu a zodpovie na otázky účastníkov týkajúce sa aktuálnych zmien v zákone. Pre registráciu na podujatie, prosím kontaktujte našu kanceláriu. Elektronická registrácia je možná kliknutím na nasledovný link Registrácia účasti na diskusný panel o novelách vo verejnom obstarávaní.