Slovenská kooperačná burza, Bratislava

24.10.2019 -

Najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu už 13 rokov spája slovenských a zahraničných podnikateľov

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

16.10.2019 -

Venture capital a Private equity konferencie-Super Early Birds

Get together

12.9.2019 -

Dovoľujeme si pozvať všetkých našich členov na neformálne stretnutie do centra Bratislava

Nový člen ISA

1.8.2019 -

Naša členská základňa sa opäť rozrástla o nového člena, vítame medzi nami spoločnosť Slovakia Invest. http://slovakiainvest.sk/

Regionálny seminár Trenčín

20.6.2019 -

Prijmite pozvanie na regionálny seminár do Trenčína, do hotela Magnus

Aktuálne novely vo verejnom obstarávaní

Diskusný panel sa bude týkať predovšetkým noviniek vo verejnom obstarávaní vyplývajúcich z nedávnych noviel zákona o verejnom obstarávaní. Hosťami diskusného panelu sú odborníčky v oblasti verejného obstarávania z renomovaných advokátskych kancelárií: JUDr. Sylvia Vaneková
(DLA Piper), Dr. Ľubica Páleníková (Wolf Theiss) a JUDr. Katarína Kováčová (Ružička Csekes).

Podujatie sa uskutoční od 09:00 v budove Doprastavu na Košickej ulici 52 v Bratislave. Registrácia účastníkov začína o 08:30. Podujatie podporil aj Úrad pre verejné obstarávanie a Združenie pre rozvoj investícií- ISA. Zástupca ÚVO p.Tomáš Lepieš bude špeciálnym hosťom diskusného panelu a zodpovie na otázky účastníkov týkajúce sa aktuálnych zmien v zákone. Pre registráciu na podujatie, prosím kontaktujte našu kanceláriu. Elektronická registrácia je možná kliknutím na nasledovný link Registrácia účasti na diskusný panel o novelách vo verejnom obstarávaní.