Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Aktuálne novely vo verejnom obstarávaní

Diskusný panel sa bude týkať predovšetkým noviniek vo verejnom obstarávaní vyplývajúcich z nedávnych noviel zákona o verejnom obstarávaní. Hosťami diskusného panelu sú odborníčky v oblasti verejného obstarávania z renomovaných advokátskych kancelárií: JUDr. Sylvia Vaneková
(DLA Piper), Dr. Ľubica Páleníková (Wolf Theiss) a JUDr. Katarína Kováčová (Ružička Csekes).

Podujatie sa uskutoční od 09:00 v budove Doprastavu na Košickej ulici 52 v Bratislave. Registrácia účastníkov začína o 08:30. Podujatie podporil aj Úrad pre verejné obstarávanie a Združenie pre rozvoj investícií- ISA. Zástupca ÚVO p.Tomáš Lepieš bude špeciálnym hosťom diskusného panelu a zodpovie na otázky účastníkov týkajúce sa aktuálnych zmien v zákone. Pre registráciu na podujatie, prosím kontaktujte našu kanceláriu. Elektronická registrácia je možná kliknutím na nasledovný link Registrácia účasti na diskusný panel o novelách vo verejnom obstarávaní.