Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Expo Real Mníchov 2013

EXPO REAL, Medzinárodný veľtrh nehnuteľností a investícií, sa koná vždy v októbri od roku 1998 v Mníchove, Nemecku. Celý sektor sa zíde počas troch dní na tejto nepriehliadnuteľnej obchodnej platforme.

Najväčšie B2B obchodné podujatie so zameraním na nehnuteľnosti a investície v Európe ponúka optimálne podmienky pre efektívne nadväzovanie kontaktov a rozsiahle možnosti pre trhovú orientáciu a analýzy.

Z celkového počtu 36 000 účastníkov bolo 18 600 vystavovateľov, 17 400 bolo zástupcov vystavujúcich spoločností a top 10 z 68 zúčastnených krajín bolo z Nemecka, Veľkej Británie, Rakúska, Holandska, Švajčiarska, Francúzska, Ruska, Poľska, Českej republiky, Spojených štátov amerických a Luxemburska. Oficiálnu záverečnú správu z podujatia je možné nájsť na: http://www.exporeal.net/en/press/pressreleases/closingreport

Združenie ISA prezentovalo svojich členov, agentúru SARIO a Slovensko v samostatnom stánku, ktorý ponúkal priestor na prezentáciu a stretnutia. 7. októbra sa v  rámci Expo Real na ISA stánku konal menší event, kde mali v rámci neformálneho stretnutia účastníci možnosť ochutnať slovenské vína, stretnúť sa s obchodnými partnermi a zoznámiť sa so Združením a výhodami investovania na Slovensku. Podujatia sa zúčastnilo viac ako 50 zástupcov slovenských a zahraničných spoločností.

Celkovo možno účasť na Expo Real hodnotiť ako veľmi pozitívnu. Medzi ostatnými európskymi štátmi, regiónmi a mestami sa Združeniu ISA podarilo úspešne reprezentovať Slovensko. Veríme, že naša účasť na taktomto podujatí bola prvou z mnohých.

Za pomoc a podporu ďakujeme naším členom, partnerom, účastníkom a spoločnostiam Corner SK s.r.o.; Repa Winery Šenkvice a golfovému rezortu Black Stork vo Veľkej Lomnici.

Nasledujúci EXPO REAL sa uskutoční od 6. do 8. októbra 2014 už tradične v Mníchove.