Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Seminár o podnikateľskom prostredí v Nitre

V utorok 15.11.2011, Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) organizovala prvý zo série seminárov o novinkách v legislatívnej a podnikateľskej oblasti pre etablovaných investorov Nitrianskeho kraja.

Na podujatí vystúpil pán Róbert Šimončič, generálny riaditeľ agentúry SARIO a predstavil celkovú víziu agentúry z hľadiska ďalšieho rozvoja investícií. Nové služby pre etablovaných investorov predstavil Marek Jakubis, vedúci nového odboru Corporate Development. Ďalej odzneli príspevky od členov združenie ISA, od Radky Slávikovej (Futej &Partners) o novinkách v zákonníku práce a Lenky Bartoňovej (PricewaterhouseCoopers) z oblasti investičných stimulov. Lenka Demovičová (ISA) predstavila samotné novovzniknuté Združenie pre rozvoj investícií ISA.

Seminár s predstaviteľmi spoločností vytvoril vynikajúci priestor na stretnutie a vzájomnú diskusiu. Agentúra SARIO bude aj naďalej pokračovať v organizovaní podobných eventoch v slovenských krajských mestách.