Private Equity&Venture Capital Conference Bratislava

20.6.2018 -

Pozývame Vás na Private Equity&Venture Capital Conference

Pozvánka na regionálny seminár v Trenčíne

12.6.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Trenčína dňa 12. júna

Pozvánka na regionálny seminár Nitra

30.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do  Nitry dňa 30.mája

Pozvánka na regionálny seminár Senica

29.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Senice, dňa 20. júna

Slovenská kooperačná burza Nitra 2018

23.5.2018 -

pozvánka na kooperačné podujatie a panelovú diskusiu o najnovších trendoch v strojárstve

Seminár o podnikateľskom prostredí v Nitre

V utorok 15.11.2011, Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) organizovala prvý zo série seminárov o novinkách v legislatívnej a podnikateľskej oblasti pre etablovaných investorov Nitrianskeho kraja.

Na podujatí vystúpil pán Róbert Šimončič, generálny riaditeľ agentúry SARIO a predstavil celkovú víziu agentúry z hľadiska ďalšieho rozvoja investícií. Nové služby pre etablovaných investorov predstavil Marek Jakubis, vedúci nového odboru Corporate Development. Ďalej odzneli príspevky od členov združenie ISA, od Radky Slávikovej (Futej &Partners) o novinkách v zákonníku práce a Lenky Bartoňovej (PricewaterhouseCoopers) z oblasti investičných stimulov. Lenka Demovičová (ISA) predstavila samotné novovzniknuté Združenie pre rozvoj investícií ISA.

Seminár s predstaviteľmi spoločností vytvoril vynikajúci priestor na stretnutie a vzájomnú diskusiu. Agentúra SARIO bude aj naďalej pokračovať v organizovaní podobných eventoch v slovenských krajských mestách.