Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Seminár o podnikateľskom prostredí v Nitre

V utorok 15.11.2011, Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) organizovala prvý zo série seminárov o novinkách v legislatívnej a podnikateľskej oblasti pre etablovaných investorov Nitrianskeho kraja.

Na podujatí vystúpil pán Róbert Šimončič, generálny riaditeľ agentúry SARIO a predstavil celkovú víziu agentúry z hľadiska ďalšieho rozvoja investícií. Nové služby pre etablovaných investorov predstavil Marek Jakubis, vedúci nového odboru Corporate Development. Ďalej odzneli príspevky od členov združenie ISA, od Radky Slávikovej (Futej &Partners) o novinkách v zákonníku práce a Lenky Bartoňovej (PricewaterhouseCoopers) z oblasti investičných stimulov. Lenka Demovičová (ISA) predstavila samotné novovzniknuté Združenie pre rozvoj investícií ISA.

Seminár s predstaviteľmi spoločností vytvoril vynikajúci priestor na stretnutie a vzájomnú diskusiu. Agentúra SARIO bude aj naďalej pokračovať v organizovaní podobných eventoch v slovenských krajských mestách.