Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Turecká Obchodná Misia

V stredu 23 apríla 2014 ISA, v spolupráci so SARIO, prezentovala svoje služby a potenciál Slovenska ako vhodnej destinácie pre investovanie mladým podnikateľov z Turecka, z oblasti Kayseri. Ako guest speaker za združenie ISA vystúpil Todd Bradshaw, Country Managing Partner zo spoločnosti PwC, ktorý uviedol ďalšie dôvody prečo investovať na Slovensku na základe jeho doterajších skúsenosti.

Osman Güldüoğlu, Honorary Consul General

Yeşim BAYAM PAKBEŞE

Gabriela Marková, Project Manager, SARIO

Peter Reťkovsky, Trade Dep., SARIO