Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Turecká Obchodná Misia

V stredu 23 apríla 2014 ISA, v spolupráci so SARIO, prezentovala svoje služby a potenciál Slovenska ako vhodnej destinácie pre investovanie mladým podnikateľov z Turecka, z oblasti Kayseri. Ako guest speaker za združenie ISA vystúpil Todd Bradshaw, Country Managing Partner zo spoločnosti PwC, ktorý uviedol ďalšie dôvody prečo investovať na Slovensku na základe jeho doterajších skúsenosti.

Osman Güldüoğlu, Honorary Consul General

Yeşim BAYAM PAKBEŞE

Gabriela Marková, Project Manager, SARIO

Peter Reťkovsky, Trade Dep., SARIO