Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Networking reception with Tochigi Keizai Doyukai

ISA v spolupráci so spoločnosťou N-Partner Group, Japonským veľvyslanectvom na Slovensku a agentútou SARIO oranizovali networkingovu recepciu dňa 2 júna v hoteli Arcadia. Hlavným hosťom stretnutia boli obchodní lídri a predstavitelia japonského regiónu Tochigi Keizai Doyukai, obchodný partneri spoločnosti N-Partner Group, členovia ISA a predstavitelia agentúry SARIO. Stretnutia sa zúčastnil aj zvolený prezident Slovenskej Republiky pán Andrej Kiska.

Event ponúkol zučastneným možnosť nadviazať kontakt s mnohými lídrami globálne známych a operujúcich spoločnosti.

Fotky z recepcie:

Pozvánka:

ISA v spolupráci s agentúrou SARIO prezentovalo svoju činnosť predstaviteľom japonského regiónu Tochigi Keizai Doyukai na investičnom seminári s názvom DOING BUSINESS IN SLOVAKIA, ktorý sa konal dňa 3 júna v agentúre SARIO. Seminára sa zúčastnil aj Minister hospodárstva SR pán Tomáš Malatinský.

Program investičného semináru:

Fotky zo semináru: