Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Networking reception with Tochigi Keizai Doyukai

ISA v spolupráci so spoločnosťou N-Partner Group, Japonským veľvyslanectvom na Slovensku a agentútou SARIO oranizovali networkingovu recepciu dňa 2 júna v hoteli Arcadia. Hlavným hosťom stretnutia boli obchodní lídri a predstavitelia japonského regiónu Tochigi Keizai Doyukai, obchodný partneri spoločnosti N-Partner Group, členovia ISA a predstavitelia agentúry SARIO. Stretnutia sa zúčastnil aj zvolený prezident Slovenskej Republiky pán Andrej Kiska.

Event ponúkol zučastneným možnosť nadviazať kontakt s mnohými lídrami globálne známych a operujúcich spoločnosti.

Fotky z recepcie:

Pozvánka:

ISA v spolupráci s agentúrou SARIO prezentovalo svoju činnosť predstaviteľom japonského regiónu Tochigi Keizai Doyukai na investičnom seminári s názvom DOING BUSINESS IN SLOVAKIA, ktorý sa konal dňa 3 júna v agentúre SARIO. Seminára sa zúčastnil aj Minister hospodárstva SR pán Tomáš Malatinský.

Program investičného semináru:

Fotky zo semináru: