Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Networking reception with Tochigi Keizai Doyukai

ISA v spolupráci so spoločnosťou N-Partner Group, Japonským veľvyslanectvom na Slovensku a agentútou SARIO oranizovali networkingovu recepciu dňa 2 júna v hoteli Arcadia. Hlavným hosťom stretnutia boli obchodní lídri a predstavitelia japonského regiónu Tochigi Keizai Doyukai, obchodný partneri spoločnosti N-Partner Group, členovia ISA a predstavitelia agentúry SARIO. Stretnutia sa zúčastnil aj zvolený prezident Slovenskej Republiky pán Andrej Kiska.

Event ponúkol zučastneným možnosť nadviazať kontakt s mnohými lídrami globálne známych a operujúcich spoločnosti.

Fotky z recepcie:

Pozvánka:

ISA v spolupráci s agentúrou SARIO prezentovalo svoju činnosť predstaviteľom japonského regiónu Tochigi Keizai Doyukai na investičnom seminári s názvom DOING BUSINESS IN SLOVAKIA, ktorý sa konal dňa 3 júna v agentúre SARIO. Seminára sa zúčastnil aj Minister hospodárstva SR pán Tomáš Malatinský.

Program investičného semináru:

Fotky zo semináru: