Private Equity&Venture Capital Conference Bratislava

20.6.2018 -

Pozývame Vás na Private Equity&Venture Capital Conference

Pozvánka na regionálny seminár v Trenčíne

12.6.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Trenčína dňa 12. júna

Pozvánka na regionálny seminár Nitra

30.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do  Nitry dňa 30.mája

Pozvánka na regionálny seminár Senica

29.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Senice, dňa 20. júna

Slovenská kooperačná burza Nitra 2018

23.5.2018 -

pozvánka na kooperačné podujatie a panelovú diskusiu o najnovších trendoch v strojárstve

DEVELOPING YOUR BUSINESS IN CEE

SARIO v spolupráci s JETRO, Veľvyslanectvom Slovenskej republiky v Berlíne, Veľvyslanectvom Japonska v Slovenskej republike, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Panasonic, KPMG a Takenaka Europe organizovala dňa 10. septembra investičný seminár v Düsseldorfe pre zástupcov japonských spoločností.

Semináru sa zúčastnilo 30 japonských spoločností, ktoré uvažujú o umiestnení svojich nových investícií v rámci krajín strednej a východnej Európy.

Seminár v priestoroch Japonskej obchodnej a priemyselnej komory v Düsseldorfe otvoril Generálny riaditeľ komory pán Michio Ito.  Účastníkov seminára uvítal japonský veľvyslanec na Slovensku, pán Akio Egawa. Ďalej odzneli príspevky od veľvyslanca Slovenska v Nemecku, pána Igora Slobodníka, bývalého veľvyslanca Slovenska v Japonsku, pána Drahomíra Štosa a generálneho riaditeľa JETRO Viedeň, pána Hirofumi Ono.

Počas seminára zazneli príspevky od generálneho manažéra Bank of Tokyo-Mitsubushi (Holland) N.V, pána Keisuke Kitao o investičnej situácií v strednej a východnej Európe a prezentácia pána Romana Saba, vedúceho oddelenia investícií v agentúre SARIO o výhodách, ktoré ponúka Slovensko pre investorov.

Program pokračoval prezentáciou spoločnosti KPMG na tému dane a náklady v strednej a východnej Európe.

Na záver programu odzneli prezentácie úspešných japonských spoločností na Slovensku. Pán Peter Ďurana predstavil spoločnosť Panasonic a pán Mikio Tokunaga predstavil úspešnú činnosť spoločnosti Takenaka na Slovensku.

Fotky zo stretnutia:

Program: