Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

DEVELOPING YOUR BUSINESS IN CEE

SARIO v spolupráci s JETRO, Veľvyslanectvom Slovenskej republiky v Berlíne, Veľvyslanectvom Japonska v Slovenskej republike, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Panasonic, KPMG a Takenaka Europe organizovala dňa 10. septembra investičný seminár v Düsseldorfe pre zástupcov japonských spoločností.

Semináru sa zúčastnilo 30 japonských spoločností, ktoré uvažujú o umiestnení svojich nových investícií v rámci krajín strednej a východnej Európy.

Seminár v priestoroch Japonskej obchodnej a priemyselnej komory v Düsseldorfe otvoril Generálny riaditeľ komory pán Michio Ito.  Účastníkov seminára uvítal japonský veľvyslanec na Slovensku, pán Akio Egawa. Ďalej odzneli príspevky od veľvyslanca Slovenska v Nemecku, pána Igora Slobodníka, bývalého veľvyslanca Slovenska v Japonsku, pána Drahomíra Štosa a generálneho riaditeľa JETRO Viedeň, pána Hirofumi Ono.

Počas seminára zazneli príspevky od generálneho manažéra Bank of Tokyo-Mitsubushi (Holland) N.V, pána Keisuke Kitao o investičnej situácií v strednej a východnej Európe a prezentácia pána Romana Saba, vedúceho oddelenia investícií v agentúre SARIO o výhodách, ktoré ponúka Slovensko pre investorov.

Program pokračoval prezentáciou spoločnosti KPMG na tému dane a náklady v strednej a východnej Európe.

Na záver programu odzneli prezentácie úspešných japonských spoločností na Slovensku. Pán Peter Ďurana predstavil spoločnosť Panasonic a pán Mikio Tokunaga predstavil úspešnú činnosť spoločnosti Takenaka na Slovensku.

Fotky zo stretnutia:

Program: