Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

DEVELOPING YOUR BUSINESS IN CEE

SARIO v spolupráci s JETRO, Veľvyslanectvom Slovenskej republiky v Berlíne, Veľvyslanectvom Japonska v Slovenskej republike, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Panasonic, KPMG a Takenaka Europe organizovala dňa 10. septembra investičný seminár v Düsseldorfe pre zástupcov japonských spoločností.

Semináru sa zúčastnilo 30 japonských spoločností, ktoré uvažujú o umiestnení svojich nových investícií v rámci krajín strednej a východnej Európy.

Seminár v priestoroch Japonskej obchodnej a priemyselnej komory v Düsseldorfe otvoril Generálny riaditeľ komory pán Michio Ito.  Účastníkov seminára uvítal japonský veľvyslanec na Slovensku, pán Akio Egawa. Ďalej odzneli príspevky od veľvyslanca Slovenska v Nemecku, pána Igora Slobodníka, bývalého veľvyslanca Slovenska v Japonsku, pána Drahomíra Štosa a generálneho riaditeľa JETRO Viedeň, pána Hirofumi Ono.

Počas seminára zazneli príspevky od generálneho manažéra Bank of Tokyo-Mitsubushi (Holland) N.V, pána Keisuke Kitao o investičnej situácií v strednej a východnej Európe a prezentácia pána Romana Saba, vedúceho oddelenia investícií v agentúre SARIO o výhodách, ktoré ponúka Slovensko pre investorov.

Program pokračoval prezentáciou spoločnosti KPMG na tému dane a náklady v strednej a východnej Európe.

Na záver programu odzneli prezentácie úspešných japonských spoločností na Slovensku. Pán Peter Ďurana predstavil spoločnosť Panasonic a pán Mikio Tokunaga predstavil úspešnú činnosť spoločnosti Takenaka na Slovensku.

Fotky zo stretnutia:

Program: