Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

DEVELOPING YOUR BUSINESS IN CEE

SARIO v spolupráci s JETRO, Veľvyslanectvom Slovenskej republiky v Berlíne, Veľvyslanectvom Japonska v Slovenskej republike, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Panasonic, KPMG a Takenaka Europe organizovala dňa 10. septembra investičný seminár v Düsseldorfe pre zástupcov japonských spoločností.

Semináru sa zúčastnilo 30 japonských spoločností, ktoré uvažujú o umiestnení svojich nových investícií v rámci krajín strednej a východnej Európy.

Seminár v priestoroch Japonskej obchodnej a priemyselnej komory v Düsseldorfe otvoril Generálny riaditeľ komory pán Michio Ito.  Účastníkov seminára uvítal japonský veľvyslanec na Slovensku, pán Akio Egawa. Ďalej odzneli príspevky od veľvyslanca Slovenska v Nemecku, pána Igora Slobodníka, bývalého veľvyslanca Slovenska v Japonsku, pána Drahomíra Štosa a generálneho riaditeľa JETRO Viedeň, pána Hirofumi Ono.

Počas seminára zazneli príspevky od generálneho manažéra Bank of Tokyo-Mitsubushi (Holland) N.V, pána Keisuke Kitao o investičnej situácií v strednej a východnej Európe a prezentácia pána Romana Saba, vedúceho oddelenia investícií v agentúre SARIO o výhodách, ktoré ponúka Slovensko pre investorov.

Program pokračoval prezentáciou spoločnosti KPMG na tému dane a náklady v strednej a východnej Európe.

Na záver programu odzneli prezentácie úspešných japonských spoločností na Slovensku. Pán Peter Ďurana predstavil spoločnosť Panasonic a pán Mikio Tokunaga predstavil úspešnú činnosť spoločnosti Takenaka na Slovensku.

Fotky zo stretnutia:

Program: