Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Podnikateľské fórum pri príležitosti návštevy prezidenta Tureckej republiky

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) spoločne s Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR (MZVaEZ)  a  Radou pre zahraničné ekonomické vzťahy Turecka (DEIK) zorganizovala podnikateľské fórum pri príležitosti oficiálnej návštevy prezidenta Tureckej republiky R. T. Erdogana v Bratislave.

Podnikateľské fórum otvoril podpredseda vlády a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Miroslav Lajčák v Kongresovej sále (MZVaEZ) za prítomnosti slovenského prezidenta Andreja Kisku, tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana a ministra hospodárstva Tureckej republiky Nihata Zeybekciho.

Na záver oficiálnej časti podujatia bolo podpísané memorandum o porozumení medzi Slovenskou agentúrou pre rozvoj a investície (SARIO) a tureckou Radou pre zahraničné hospodárske vzťahy (DEIK) zamerané na podporu investícií a obchodu medzi oboma krajinami.