Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Podnikateľské fórum pri príležitosti návštevy prezidenta Tureckej republiky

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) spoločne s Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR (MZVaEZ)  a  Radou pre zahraničné ekonomické vzťahy Turecka (DEIK) zorganizovala podnikateľské fórum pri príležitosti oficiálnej návštevy prezidenta Tureckej republiky R. T. Erdogana v Bratislave.

Podnikateľské fórum otvoril podpredseda vlády a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Miroslav Lajčák v Kongresovej sále (MZVaEZ) za prítomnosti slovenského prezidenta Andreja Kisku, tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana a ministra hospodárstva Tureckej republiky Nihata Zeybekciho.

Na záver oficiálnej časti podujatia bolo podpísané memorandum o porozumení medzi Slovenskou agentúrou pre rozvoj a investície (SARIO) a tureckou Radou pre zahraničné hospodárske vzťahy (DEIK) zamerané na podporu investícií a obchodu medzi oboma krajinami.