Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Podnikateľské fórum pri príležitosti návštevy prezidenta Tureckej republiky

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) spoločne s Ministerstvom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR (MZVaEZ)  a  Radou pre zahraničné ekonomické vzťahy Turecka (DEIK) zorganizovala podnikateľské fórum pri príležitosti oficiálnej návštevy prezidenta Tureckej republiky R. T. Erdogana v Bratislave.

Podnikateľské fórum otvoril podpredseda vlády a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Miroslav Lajčák v Kongresovej sále (MZVaEZ) za prítomnosti slovenského prezidenta Andreja Kisku, tureckého prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana a ministra hospodárstva Tureckej republiky Nihata Zeybekciho.

Na záver oficiálnej časti podujatia bolo podpísané memorandum o porozumení medzi Slovenskou agentúrou pre rozvoj a investície (SARIO) a tureckou Radou pre zahraničné hospodárske vzťahy (DEIK) zamerané na podporu investícií a obchodu medzi oboma krajinami.