Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

PM Group 5 rokov na Slovensku

Medzinárodná inžinierska, architektonická a manažérska spoločnosť PM Group oslavuje v tomto roku 5.výročie pôsobenia na slovenskom trhu.  Spoločnosť írskeho pôvodu bola založená  na začiatku 70-tych rokov, pôsobí vo viac ako 30 krajinách a zamestnáva viac ako 2,000 multidisciplinárnych zamestnancov, ktorí dodávajú komplexné projekty klientom rôznych odvetví ako biofarmácia, moderné technológie, medicínske technológie, potravinárstvo, výskum a vývoj automobilového priemyslu a tiež komerčný development a pod.  Do portfólia medzinárodných klientov možno zahrnúť spoločnosti ako sú Abbott, GSK, J&J, Novartis, Merck, Pfizer, P&G, Mars, Coca Cola, Dell, IBM, Microsoft, 3M, VW, Toyota, American Axle & Manufacturing, Saint Gobain atď. Vo väčšine projektov zabezpečuje spoločnosť PM Group komplexné projekčné a manažérske služby, tzv. EPCM (Engineering, Procurement and Construction Management).

PM Group sa na Slovensku veľmi dobre etabloval a za posledných päť rokov poskytoval design a construction manažment pre projekty ako Ikea Bratislava, Datacentrum Datacube, Obchodné centrum Bory Mall a ďalšie projekty aj z priemyselnej oblasti.  PM Group je taktiež členom ISA už viac ako 3 roky.

IKEA Btratislava rozšírenie:

Nákupné centrum Bory Mall, Bratislava: