Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

PM Group 5 rokov na Slovensku

Medzinárodná inžinierska, architektonická a manažérska spoločnosť PM Group oslavuje v tomto roku 5.výročie pôsobenia na slovenskom trhu.  Spoločnosť írskeho pôvodu bola založená  na začiatku 70-tych rokov, pôsobí vo viac ako 30 krajinách a zamestnáva viac ako 2,000 multidisciplinárnych zamestnancov, ktorí dodávajú komplexné projekty klientom rôznych odvetví ako biofarmácia, moderné technológie, medicínske technológie, potravinárstvo, výskum a vývoj automobilového priemyslu a tiež komerčný development a pod.  Do portfólia medzinárodných klientov možno zahrnúť spoločnosti ako sú Abbott, GSK, J&J, Novartis, Merck, Pfizer, P&G, Mars, Coca Cola, Dell, IBM, Microsoft, 3M, VW, Toyota, American Axle & Manufacturing, Saint Gobain atď. Vo väčšine projektov zabezpečuje spoločnosť PM Group komplexné projekčné a manažérske služby, tzv. EPCM (Engineering, Procurement and Construction Management).

PM Group sa na Slovensku veľmi dobre etabloval a za posledných päť rokov poskytoval design a construction manažment pre projekty ako Ikea Bratislava, Datacentrum Datacube, Obchodné centrum Bory Mall a ďalšie projekty aj z priemyselnej oblasti.  PM Group je taktiež členom ISA už viac ako 3 roky.

IKEA Btratislava rozšírenie:

Nákupné centrum Bory Mall, Bratislava: