Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

Business Breakfast

Dňa 29. septembra ISA v spolupráci s jej členmi spoločnosťami Lugera & Makler, advokátskou kanceláriou TaylorWessing a agentúrou SARIO organizovali pracovne raňajky zamerane na právno-personálne témy.

Partner advokátskej kancelárie TaylorWessing  pan Radován Pála a advokátka Jana Olach Kostrabová sa zamerali na tému uzatváranie pracovnej zmluvy – dobrý začiatok vedie k dobrému koncu. Čo je potrebné mať v pracovnej zmluve? Čomu sa vyhnúť? Ako správne uzavrieť pracovnú zmluvu? Toto boli hlavne témy prvého bloku seminára.

Pan Peter Bališ a pani Blanka Ondrišaková zo spoločnosti Lugera & Makler sa v druhom bloku semináru zamerali na tému Payroll v roku 2017 – ako efektívne managovat Vaše náklady.

Semináru sa celkovo zúčastnilo 35 účastníkov z 29 spoločnosti.

Fotky zo semináru: