Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Business Breakfast

Dňa 29. septembra ISA v spolupráci s jej členmi spoločnosťami Lugera & Makler, advokátskou kanceláriou TaylorWessing a agentúrou SARIO organizovali pracovne raňajky zamerane na právno-personálne témy.

Partner advokátskej kancelárie TaylorWessing  pan Radován Pála a advokátka Jana Olach Kostrabová sa zamerali na tému uzatváranie pracovnej zmluvy – dobrý začiatok vedie k dobrému koncu. Čo je potrebné mať v pracovnej zmluve? Čomu sa vyhnúť? Ako správne uzavrieť pracovnú zmluvu? Toto boli hlavne témy prvého bloku seminára.

Pan Peter Bališ a pani Blanka Ondrišaková zo spoločnosti Lugera & Makler sa v druhom bloku semináru zamerali na tému Payroll v roku 2017 – ako efektívne managovat Vaše náklady.

Semináru sa celkovo zúčastnilo 35 účastníkov z 29 spoločnosti.

Fotky zo semináru: