Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

Belgické Fórum

Dňa 12. oktobra 2016 prijalo SARIO na svojej pôde belgickú
delegáciu Medzinárodného diplomatického a konzulárneho klubu
CIDIC. Zástupcovia CIDIC navštívili Slovensko ako predsednícku krajinu Rady EÚ s cieľom rozvoja ekonomických, kultúrnych a univerzitných vzťahov medzi SR a Belgickom.

Klub každoročne organizuje dve misie, vždy do predsedníckej krajiny Rady EÚ a účastníci misie sú zo štátov predchádzajúcich predsedníctiev.

Podujatia sa okrem zástupcov CIDIC zúčastnili aj zástupcovia belgických univerzít, médií, rôznych organizácií a 12 zástupcovia business sféry. Slovenskú stranu zastupovali predstavitelia z MZV, MH SR, SARIO, ISA, SOPK, ZÚ Brusel a asi 20 slovenských spoločností.

Na úvod delegáciu privítal riaditeľ oddelenia investičných projektov SARIO pán Ležák, nasledovali prezentácie MZV, MH SR, SARIO, SOPK, Ernst&Young, CSOB o investičnom prostredí na Slovensku, obchodných vzťahoch medzi SR a Belgickom, štátnej pomoci a taktiež odprezentovali svoju činnosť jednotlivé ministerstvá a inštitúcie.