Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

Belgické Fórum

Dňa 12. oktobra 2016 prijalo SARIO na svojej pôde belgickú
delegáciu Medzinárodného diplomatického a konzulárneho klubu
CIDIC. Zástupcovia CIDIC navštívili Slovensko ako predsednícku krajinu Rady EÚ s cieľom rozvoja ekonomických, kultúrnych a univerzitných vzťahov medzi SR a Belgickom.

Klub každoročne organizuje dve misie, vždy do predsedníckej krajiny Rady EÚ a účastníci misie sú zo štátov predchádzajúcich predsedníctiev.

Podujatia sa okrem zástupcov CIDIC zúčastnili aj zástupcovia belgických univerzít, médií, rôznych organizácií a 12 zástupcovia business sféry. Slovenskú stranu zastupovali predstavitelia z MZV, MH SR, SARIO, ISA, SOPK, ZÚ Brusel a asi 20 slovenských spoločností.

Na úvod delegáciu privítal riaditeľ oddelenia investičných projektov SARIO pán Ležák, nasledovali prezentácie MZV, MH SR, SARIO, SOPK, Ernst&Young, CSOB o investičnom prostredí na Slovensku, obchodných vzťahoch medzi SR a Belgickom, štátnej pomoci a taktiež odprezentovali svoju činnosť jednotlivé ministerstvá a inštitúcie.