Private Equity&Venture Capital Conference Bratislava

20.6.2018 -

Pozývame Vás na Private Equity&Venture Capital Conference

Pozvánka na regionálny seminár v Trenčíne

12.6.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Trenčína dňa 12. júna

Pozvánka na regionálny seminár Nitra

30.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do  Nitry dňa 30.mája

Pozvánka na regionálny seminár Senica

29.5.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Senice, dňa 20. júna

Slovenská kooperačná burza Nitra 2018

23.5.2018 -

pozvánka na kooperačné podujatie a panelovú diskusiu o najnovších trendoch v strojárstve

SARIO: Investičný seminár v Českej republike

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) dnes reprezentovala našu krajinu v Českej republike. V spolupráci so Združením pre rozvoj investícií (ISA) zorganizovala investičný seminár na Medzinárodnom strojárenskom veľtrhu v Brne.

Cieľom seminára bolo predstaviť českým a zahraničným podnikateľom Slovensko v rámci projektu „Business Friendly Slovakia“ a možnosti investovania u nás. Investičný seminár SARIO slúžil aj na nadviazanie kontaktov s novými potenciálnymi investormi ako aj s investormi, ktorí by chceli rozšíriť svoju výrobu na Slovensku.

„Slovensko je predurčené na to, aby sa stalo cieľom ďalších expanzií zahraničných firiem, ktoré sú etablované v Česku. Ponúkame stabilný trh, kvalitnú pracovnú silu, flexibilnú pracovnoprávnu legislatívu a zjednodušovanie administratívnych záťaží podnikateľského prostredia„ povedal generálny riaditeľ SARIO Róbert Šimončič.

SARIO na investičnom seminári zastupoval generálny riaditeľ agentúry Róbert Šimončič. Dušan Dvořák zo spoločnosti KIA Motors Slovakia prezentoval svedectvo jedného z najvýznamnejších investorov o tom, prečo uprednostnil Slovensko pred inými lokalitami. Zástupcovia českých a zahraničných firiem získali aj porovnanie podnikateľského prostredia v ČR a SR formou prezentácie Michala Tomana zo spoločnosti PWC. Možnosti financovania podnikania na Slovensku účastníkom seminára prezentoval Fabio Bini zo spoločnosti Unicredit Slovakia.