Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

SARIO: Investičný seminár v Českej republike

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) dnes reprezentovala našu krajinu v Českej republike. V spolupráci so Združením pre rozvoj investícií (ISA) zorganizovala investičný seminár na Medzinárodnom strojárenskom veľtrhu v Brne.

Cieľom seminára bolo predstaviť českým a zahraničným podnikateľom Slovensko v rámci projektu „Business Friendly Slovakia“ a možnosti investovania u nás. Investičný seminár SARIO slúžil aj na nadviazanie kontaktov s novými potenciálnymi investormi ako aj s investormi, ktorí by chceli rozšíriť svoju výrobu na Slovensku.

„Slovensko je predurčené na to, aby sa stalo cieľom ďalších expanzií zahraničných firiem, ktoré sú etablované v Česku. Ponúkame stabilný trh, kvalitnú pracovnú silu, flexibilnú pracovnoprávnu legislatívu a zjednodušovanie administratívnych záťaží podnikateľského prostredia„ povedal generálny riaditeľ SARIO Róbert Šimončič.

SARIO na investičnom seminári zastupoval generálny riaditeľ agentúry Róbert Šimončič. Dušan Dvořák zo spoločnosti KIA Motors Slovakia prezentoval svedectvo jedného z najvýznamnejších investorov o tom, prečo uprednostnil Slovensko pred inými lokalitami. Zástupcovia českých a zahraničných firiem získali aj porovnanie podnikateľského prostredia v ČR a SR formou prezentácie Michala Tomana zo spoločnosti PWC. Možnosti financovania podnikania na Slovensku účastníkom seminára prezentoval Fabio Bini zo spoločnosti Unicredit Slovakia.