Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017

19.9.2017 -

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2017 je najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku zameraným na bilaterálne rozhovory.

Nové pravidlá ochrany osobných údajov

12.9.2017 -

PR Servis

CZECH REPUBLIC BUSINESS EXPO 2017

12.9.2017 -

Veľtrh organizovaný v spolupráci s MZV ČR, MPO ČR a zahraničnými zastupiteľskými úradmi v ČR

China Brand Show 2017 13.-19. Septembra

11.9.2017 -

7. ročník veľtrhu China Brand Show vo Varšave. Záujemcovia sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky.

Viac informácii o výstave nájdete na stránke China-expo.pl

SpeedCHAIN SLOVAKIA 2017

Druhý ročník konferencie SpeedCHAIN Slovakia potvrdil, že odborné akcie a možnosť vzájomného stretávania logistických odborníkov sú tým, čo slovenský trh potrebuje. Možnosť dozvedieť sa niečo nové, zapojiť sa aktívne do odbornej diskusie, alebo nadviazať nové profesionálne kontakty – to všetko priviedlo aj v tomto roku do hotela Zochova chata v Modre pri Pezinoku na druhý ročník logistickej konferencie SpeedCHAIN Slovakia na dve stovky logistických, výrobných a obchodných profesionálov nie len z celého Slovenska, ale aj z Českej republiky, Poľska, Francúzska alebo Talianska. Pripomeňte si s nami to najlepšie pri fotografiách a pri krátkom videu z konferencie: