Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

SpeedCHAIN SLOVAKIA 2017

Druhý ročník konferencie SpeedCHAIN Slovakia potvrdil, že odborné akcie a možnosť vzájomného stretávania logistických odborníkov sú tým, čo slovenský trh potrebuje. Možnosť dozvedieť sa niečo nové, zapojiť sa aktívne do odbornej diskusie, alebo nadviazať nové profesionálne kontakty – to všetko priviedlo aj v tomto roku do hotela Zochova chata v Modre pri Pezinoku na druhý ročník logistickej konferencie SpeedCHAIN Slovakia na dve stovky logistických, výrobných a obchodných profesionálov nie len z celého Slovenska, ale aj z Českej republiky, Poľska, Francúzska alebo Talianska. Pripomeňte si s nami to najlepšie pri fotografiách a pri krátkom videu z konferencie: