Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

China Brand Show 2017

Už po siedmykrát sa koná v Poľsku veľtrh China Brand Show, kde sa zíde viac než tisíc čínskych dodávateľov, ktorých cieľom je nadviazať nové obchodné kontakty. Prezentovať sa budú dodávatelia elektroniky, stavebných materiálov, osvetlania, potravín, kuchynských a domácich potrieb. Pre zástupcov slovenských a českých firiem je zaistená bezplatne doprava autobusom, vstup na veľtrh a ubytovanie. Odjazdové miesta sú Praha, Ostrava a Bratislava. Viac informácii nájdete na China-expo.pl. Záujemci sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky