Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

China Brand Show 2017

Už po siedmykrát sa koná v Poľsku veľtrh China Brand Show, kde sa zíde viac než tisíc čínskych dodávateľov, ktorých cieľom je nadviazať nové obchodné kontakty. Prezentovať sa budú dodávatelia elektroniky, stavebných materiálov, osvetlania, potravín, kuchynských a domácich potrieb. Pre zástupcov slovenských a českých firiem je zaistená bezplatne doprava autobusom, vstup na veľtrh a ubytovanie. Odjazdové miesta sú Praha, Ostrava a Bratislava. Viac informácii nájdete na China-expo.pl. Záujemci sa môžu registrovať prostredníctvom elektronické přihlášky