Slovenská kooperačná burza Košice 2017

30.10.2017 -

SARIO vás pozýva na kooperačné podujatie v rámci série SARIO Business Link - Slovenská kooperačná burza Košice 2017, ktoré sa bude konať dňa 30. októbra 2017 v Košiciach.

Regionálne semináre

24.10.2017 -

Úspešná séria regionálnych seminárov pokračuje  II. kolom v Banskej Bystrici, Trenčíne a Nitre

Podnikateľská misia indických spoločností na Slovensku

12.10.2017 -

SARIO  v spolupráci s Indickým veľvyslanectvom v SR a Indickou obchodnou a kultúrnou komorou organizuje  podnikateľskú misiu indických spoločností na Slovensku.

ISA Business Cocktail

Podujatie organizovalo Združenie pre rozvoj investícií ISA. Jeho cieľom bolo stretnutie predstaviteľov domácich a zahraničných spoločností etablovaných na Slovensku, partnerov Združenia pre rozvoj investícií ISA a agentúry SARIO. ISA tak dala priestor na diskusiu o súčasnom stave podnikateľského prostredia na Slovensku a zároveň oslávila prvé výročie vzniku. Generálnym partnerom podujatia bola ČSOB. Podujatie sa konalo v reštaurácii Lobster na Seneckých jazerách v Senci.