Pozvánka na Business Breakfast

21.3.2018 -

Pracovné raňajky zamerané na tému "BIM a aké sú jeho prínosy pre verejný aj súkromný sektor" sa bude konať 21. marca od 8.30 v priestoroch GFI a.s., Brnianska 49, Bratislava

Business Breakfast

13.3.2018 -

Business breakfast  zameraný na problematiku ochrany osobných údajov sa bude konať 13.marca od 9 hod. Trnavská cesta 100, Bratislava

Manpower Index Trhu Práce 1Q2018

6.2.2018 -

Výsledky prieskumu na IQ2018 - analýza náborové prevízie/plány zamestnávateľov

ISA Business Cocktail

Podujatie organizovalo Združenie pre rozvoj investícií ISA. Jeho cieľom bolo stretnutie predstaviteľov domácich a zahraničných spoločností etablovaných na Slovensku, partnerov Združenia pre rozvoj investícií ISA a agentúry SARIO. ISA tak dala priestor na diskusiu o súčasnom stave podnikateľského prostredia na Slovensku a zároveň oslávila prvé výročie vzniku. Generálnym partnerom podujatia bola ČSOB. Podujatie sa konalo v reštaurácii Lobster na Seneckých jazerách v Senci.