Aktuality o možnosti získania grantu v SR

7.9.2021 -

Aktuality o čerpaní verejných peňazí na Slovensku

WHY SLOVAKIA

7.7.2021 -

Key facts why SLOVAKIA should be your next  investment destination

Vítame nových členov

1.7.2021 -

Naša členská základňa sa opäť rozširuje! Vítame nových členov: SMART CAD s.r.o., AYMING Slovensko s.r.o. a Edgar Baker s.r.o.

Prieskum talentov

24.6.2021 -

Výsledky prieskumu "Nedostatok zamestnancov s potrebnými zručnosťami 2021". Prieskum sa zameriava na zistenie, ktoré pracovné pozície sa zamestnávateľom obsadzujú najťažšie, a ktoré tvrdé, či mäkké zručnosti sú pre firmy najdôležitejšie.

10.jubileum ISA

23.6.2021 -

ISA oslavuje svojich prvých 10 rokov! V mesiaci jún si pripomíname významný míľník! Ďakujeme za Vašu priazeň!

Slovenská kooperačná burza, Bratislava

Slovenská kooperačná burza Bratislava 2019 najväčšie a najprestížnejšie medzinárodné podujatie Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO), ktoré už 13 rokov spája slovenské a zahraničné firmy a pomáha Vám expandovať a rozvíjať Váš potenciál, sa bude konať 24. októbra 2019 v Bratislave.

Tento rok nemôžete zmeškať:

• business-to-business (B2B) rokovania podľa naplánovaných harmonogramov — možnosť rokovať v jeden deň a na jednom mieste s mnohými relevantnými obchodnými partnermi zo Slovenska i zahraničia
  • inovačný workshop na mieru pre etablovaného investora s účasťou slovenských firiem
  • odbornú moderovanú panelovú diskusiu na aktuálne témy rozvoja priemyslu
  • inovatívne projekty slovenských firiem a partnerov podujatia
  • SARIO — Partner v regiónoch — individuálne poradenstvo a konzultácie
  • celodenný networking

Registrujte sa už dnes!

Využite 20% zľavu na letnú registráciu! Do 31. augusta 2019 s kódom L3MSB20 dostanete 20% zľavu na registračný poplatok. Zľava sa nevzťahuje na sumu za partnerské plnenie.