Aktuality o možnosti získania grantu v SR

7.9.2021 -

Aktuality o čerpaní verejných peňazí na Slovensku

WHY SLOVAKIA

7.7.2021 -

Key facts why SLOVAKIA should be your next  investment destination

Vítame nových členov

1.7.2021 -

Naša členská základňa sa opäť rozširuje! Vítame nových členov: SMART CAD s.r.o., AYMING Slovensko s.r.o. a Edgar Baker s.r.o.

Prieskum talentov

24.6.2021 -

Výsledky prieskumu "Nedostatok zamestnancov s potrebnými zručnosťami 2021". Prieskum sa zameriava na zistenie, ktoré pracovné pozície sa zamestnávateľom obsadzujú najťažšie, a ktoré tvrdé, či mäkké zručnosti sú pre firmy najdôležitejšie.

10.jubileum ISA

23.6.2021 -

ISA oslavuje svojich prvých 10 rokov! V mesiaci jún si pripomíname významný míľník! Ďakujeme za Vašu priazeň!

Venture Capital & Private Equity Conference, Praha

Ako partner pražskej Venture capital a Private equity konferencie 0100 Conferences Prague by sme vám radi ponúkli zvýhodnené Super Early Bird lístky, ktoré sú momentálne v predaji.

16. októbra 2019 sa uskutoční už 3. ročník konferencie, na ktorej sa zíde 150+ senior-level manažérov so skúsenosťami z private equity a venture capital, ktorí budú diskutovať o súčasnosti ale aj budúcnosti stredoeurópskeho VC ekosystému, o zaujímavých investičných príležitostiach v gaming sektore, európski LP sa zas podelia o svoje najlepšie rady týkajúce sa co-investments a okrem iného sa tiež dozvieme viac o tom ako sa zvyšuje popularita secondary buyouts.

V priebehu prvých dvoch ročníkov hostilo 0100 Conferences Prague viac ako 400 odborníkov na PE a VC z regiónu CEE a širšie Európy, čím umožnilo svojim hosťom pravidelné stretávanie s investorskou komunitou, ale tiež poskytlo priestor na stretnutie s novými potenciálnymi business partnermi.

Našim členom radi poskytneme dodatočnú 15% zľavu.

Nenechajte si ujsť Super Early Bird lístky a pri registrácii tu použite promo kód PRG19ISA15.

(Ponuka Super Early Bird vyprší 6. septembra 2019)

16 október 2019 | Grandium Hotel | Praha, Česká republika