WHY SLOVAKIA

7.7.2021 -

Key facts why SLOVAKIA should be your next  investment destination

Vítame nových členov

1.7.2021 -

Naša členská základňa sa opäť rozširuje! Vítame nových členov: SMART CAD s.r.o., AYMING Slovensko s.r.o. a Edgar Baker s.r.o.

Prieskum talentov

24.6.2021 -

Výsledky prieskumu "Nedostatok zamestnancov s potrebnými zručnosťami 2021". Prieskum sa zameriava na zistenie, ktoré pracovné pozície sa zamestnávateľom obsadzujú najťažšie, a ktoré tvrdé, či mäkké zručnosti sú pre firmy najdôležitejšie.

10.jubileum ISA

23.6.2021 -

ISA oslavuje svojich prvých 10 rokov! V mesiaci jún si pripomíname významný míľník! Ďakujeme za Vašu priazeň!

TRENDY A VÝZVY V HR - Logistika, doprava, špedícia

17.6.2021 -

Pozývame Vás na workshop: Logistika, doprava, špedícia - trendy a výzvy HR v post-covid dobe

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.