Pozvánka do Košíc na 22. október

22.10.2024

ISA Vás srdečne pozýva na podujatie do Košíc. Pripojte sa k nám 22. októbra 2024 na ISA Business Talk, kde sa budeme venovať zaujímavej téme "Zamestnávanie cudzincov – víza a praktické aspekty".

Podujatie sa začne o 9:00 hodine a potrvá do 11:30 hodiny. Vychutnajte si rannú kávu, ktorá vám ponúkne viac než len povzbudenie – poskytne vám príležitosť na získanie nových kontaktov a možných obchodných príležitostí. 

Naší hostia sú:

Viktória Hurtoňová z Agentúry SARIO

Ivona Demackova zo spoločnosti Pro Relocation s.r.o.

Veronika Poláčková z Kreston Slovakia s.r.o. 

Prečo by ste nemali chýbať? Pretože toto podujatie vám ponúka viac než len teoretické poznatky. Je to výborná príležitosť na efektívny networking, kde sa môžete naučiť, ako budovať a udržiavať dôležité kontakty, ktoré môžu byť prospešné pre vaše podnikanie. Spoznáte účastníkov z rôznych oblastí, čo vám môže priniesť novú inšpiráciu a pohľad na vaše podnikanie.

Aby ste si zabezpečili miesto na tomto výnimočnom podujatí, prosíme vás, aby ste potvrdili svoju účasť do 18. októbra 2024. Stačí poslať e-mail na adresu forrova@isa-association.sk.

Nezmeškajte túto príležitosť na získanie cenných poznatkov a rozšírenie svojej siete kontaktov v príjemnej a inšpirujúcej atmosfére. Tešíme sa na vašu účasť!