Pozvánka na pracovné raňajky

13.2.2020 -

V spolupráci s Taylor&Wessing Vás srdečne pozývame na business breakfast k téme "Novinky v pracovnom práve pre rok 2020"

Anketa na tému vzdelávanie zamestnancov

20.1.2020 -

V spolupráci s Hospodárskymi novinami ponúkame možnosť členom ISA zapojiť sa do biznis ankety na tému Vzdelávanie zamestnancov. Pokiaľ máte záujem o publicitu vašich inovatívnych projektov alebo dobrej praxe vo vzdelávaní zamestnancov, napíšte obratom do našej PR agentúry na adresu caranek@seesame.com.

Index trhu práce IQ2020

14.1.2020 -

Prieskum ManpowerGroup Index trhu práce štvrťročne sleduje zámery zamestnávateľov znížiť alebo zvýšiť počet zamestnancov počas nasledujúceho štvrťroku.

Noví členovia ISA

3.1.2020 -

Naša členská základňa sa novým rokom rozrástla. Vítame medzi nami spoločnosť: CTP Invest SK, GoodCall Slovakia, IDO Hutný projekt a Takenaka Europe Gmbh.

Pozvánka na seminár

13.11.2019 -

Radi by ste spoznali správnu prax v zamestnávaní cudzincov alebo možnosti ochrany zamestnávateľa pred nezákonným štrajkom? Pozývame vás na pracovné raňajky k týmto témam 13. 11. 2019 do Trenčína

Prihlasovací formulár