Slovenská kooperačná burza Bratislava 2018

Pozvánka na regionálny seminár Trenčín

24.10.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár do Trenčína

Pozvánka na regionálny seminár v Nitre

10.10.2018 -

Pozývame Vás na regionálny seminár v Hoteli Mikádo, Nitra

Pozvánka na pracovné raňajky

25.9.2018 -

Taylor Wessing, agentúra SARIO a ISA Vás pozývajú na pracovné raňajky

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.