Vianočné prianie

12.12.2018 -

Krásne Vianoce a šťastný Nový rok!

Noví členovia ISA

11.12.2018 -

Naša členská základňa sa opäť rozrastá. Vítame nových členov: SmarTech Solutions SK a Prosman&Pavlovič

Plenárne zasadnutie ISA

6.12.2018 -

6. decembra 2018 sa uskutočnilo Plenárne zasadnutie ISA

GO HR COFFEEZINE MAGAZINE

25.11.2018 -

Novembrový HR magazine

Venture Capital&Private Equity Conference, Praha

23.11.2018 -

Venture Capital&Private Equity Conference, Praha

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.