Pozvánka na pracovné raňajky

20.3.2019 -

Burea Veritas, agentúra SARIO a ISA si Vás dovoľujú pozvať na pracovné raňajky "Efektívny Facility Management"

Dovoz a vývoz tovaru v kocke

19.3.2019 -

Problematika colných povinností pri exporte a importe tovaru

GO HR COFFEEZINE MAGAZINE

22.2.2019 -

Februárové vydanie magazínu nášho člena BALANCED HR

Slovensko-dánske obchodné fórum

25.1.2019 -

Podnikateľská misia z Dánska

GO HR COFFEEZINE MAGAZINE

18.1.2019 -

Prvé tohtoročné vydanie mesačníka GO HR COFFEEZINE, ktorý každý mesiac vydáva náš  člen BALANCED HR

Semináre v regiónoch

1.6.2013

Združenie pre rozvoj investícií ISA v spolupráci s Americkou obchodnou komorou na Slovensku, advokátskou kanceláriou Futej & Partners, spoločnosťami Grafton Recruitment a PwC zorganizovali počas mesiacov máj – jún pracovné semináre v Košiciach, Nitre a Žiline na tému – Odozvy trhu na zmenu zákonov.

Členskú základňu ISA reprezentovali: Radka Geržová a Zuzana Štekláčová z Futej & Partners, Lenka Bartoňová a Lucia Guzlejová za PwC a Pavol Kubaška z Grafton Recruitment.

Jednotlivé semináre sa uskutočnili s cieľom oboznámiť domáce aj zahraničné spoločnosti podnikajúce na Slovensku s aktuálnymi zmenami v oblasti právnych predpisov. Primárnou témou boli zmeny v zákonníku práce.  Ďalšími témami bola novelizácia v ochrane osobných údajov a novinky v zákone o investičnej pomoci.

Seminárov sa zúčastnilo viac ako 100 spoločností z celého Slovenska, ktoré sa po jednotlivých prednáškach zapojili do živých diskusií s jednotlivými prednášajúcimi. Veríme, že semináre boli prínosom pre všetkých zúčastnených a na základe pozitívnej odozvy sa do regiónov vyberieme opäť v blízkej budúcnosti.